De PaardenbloemOver ons

Over ons

Hallo allemaal

ik ben Natasja en heb besloten om het bedrijf van mijn vader voort te zetten vanuit huis en niet via de mobiele werkplaats. Frank heeft in 2003 tot 2007 een mobiele zadelmakerij gehad en ging altijd naar de mensen en naar de manege’s toe om daar de spullen te repareren en de zadels te vullen zodat de
paarden in hun eigen omgeving zich het prettigste voelen.

Frank

Na 2007 is frank gestopt met eigen zaak maar is verder gegaan op de manege waar hij in het weekeinde huifkar ging rijden ook daar deed hij het onderhoud van het harnaschement en het mentuig voor het aangespannen rijden en het opvullen van zadels.Zelfs anno 2018 komen de pensionklanten bij ons terug die tussen 2003 en 2007 naar ons zijn gekomen. Frank vindt het nog steeds ontzettend leuk om mee te helpen.

Vandaag de dag

Natasja is in 2003 tot 2007 vaak in haar school vakanties mee geweest met Frank om ook het vak te leren. Ook Natasja wilde het vak graag leren.  Daarna is zij op dezelfde manege gaan werken als Frank.  Natasja begon daar als manusje-van-alles . Ook Natasja hielp graag bij het repareren van de spullen, iedere minuut die ze tijd had ging ze naar Frank toe.

Nu is het 2018 en heb ik besloten om een eigen bedrijf op te bouwen maar  dan vanuit huis en niet via een mobiele zadelmakerij in een vrachtwagentje. Ik leer nog iedere keer bij en ik mag met vragen altijd nog bij mijn vader en beste leermeester aankloppen.

Momenteel word ik door Frank enorm goed begeleid om zelf zadels te vullen, hiervoor ben ik aan het oefenen met oude zadels.