Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De verschillende reparaties bij De Paardenbloem

Het opvullen van zadels doen wij met schone wol en we hebben de mogelijkheid om ook de flexquality zadels te kunnen vullen. Voor het opvullen van uw zadel komen wij bij u aan huis of waar het paard staat. Wij vinden dat we geen zadel kunnen vullen zonder paard erbij.

Van het zadel kunnen wij:

  • zweetbladen stikken
  • singel stoten vervangen
  • stijgbeugel riemen stikken
  • voor en achterboom vast zetten

van het hoofdstel:

  • Kunnen wij alles maken behalve het bit

Ook de bijzet teugels en de singel longeerlijnen de halsters en ga zo maar door, te veel om op te noemen, het is allemaal te repareren.

Aangespannen rijden

Ook bij het aangespannen rijden kan er veel kapot gaan, ook daar kunnen we veel van repareren maar af en toe kan het zijn dat een riempje nieuw kopen goedkoper is als het laten repareren. Ook dat zullen we met de klant bespreken wat we dan het beste kunnen doen.

Wij repareren ook paardendekens

Het moeten schone paardendekens zijn, dat repareert het makkelijkste en het snelste en is noodzakelijk voor het behoud van de machines die wij gebruiken. Bij paardendekens kunnen wij alles repareren: van singels vervangen tot leren sluitingen vervangen het is allemaal mogelijk!

De winkel is open op afspraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren